Анімаційний мінісеріал за мотивами RAID: Shadow Legends

події
13.03.2023

Анімаційний серіал – результат трирічної роботи багатьох людей, зокрема й виконавчих продюсерів кінематографічного всесвіту Marvel та DC

Остін, Техас та Лос-Анджелес, 13 березня 2023 р. Pixel United, що входить до пʼяти найкращих світових видавців мобільних ігор із 5,5 мільйона щоденних гравців у всьому світі, та Plarium, світовий лідер у розробленні мобільних та комп'ютерних ігор, на фестивалі South by Southwest® (SXSW)® оголосили про випуск першого оригінального лімітованого анімаційного мінісеріалу RAID: Call of the Arbiter. Серіал, створений за мотивами RPG RAID: Shadow Legends, складатиметься з десяти п'ятихвилинних епізодів, що виходитимуть щотижня. Прем'єра запланована на YouTube 18 травня 2023 року. Мультсеріал розкриває основних героїв RAID за допомогою глибоких і захопливих сюжетних ліній в анімаційному форматі високої якості.

RAID: Shadow Legends – відома колекційна RPG, що налічує 75 мільйонів завантажень на всіх платформах, а її загальний дохід за весь період існування перевищує мільярд доларів. Покрокова фентезійна гра занурює гравців у магічний світ і знайомить із понад 700 героями з 15 різних фракцій. З виходом нового серіалу шанувальники RAID дізнаються про пригоди найулюбленіших героїв та побачать кілька сюрпризів, пов'язаних із внутрішньоігровими нагородами. Також на глядачів чекають цікаві колаборації, що поєднують гру та серіал.

«RAID: Shadow Legends є неймовірно цінним надбанням у портфоліо Pixel United. Команда Plarium втілила бачення гри в життя кіновсесвіту, відкривши абсолютно новий шлях франшизи для бренду, – зазначив Майкл Ленг, CEO Pixel United. – Співпраця з одними з найкращих творчих талантів Голлівуду підкреслює надзвичайний талант команди Pixel United, і ми нетерпляче чекаємо майбутніх колаборацій».

У створенні RAID: Call of the Arbiter брали участь понад 400 людей із Pixel United, зокрема учасники команди RAID: Shadow Legends, які перебувають в Україні або тимчасово переїхали. Гру RAID: Shadow Legends було запущено майже п’ять років тому креативною студією Plarium Global, що базується в Україні. І та сама команда продовжує працювати над грою, що входить до переліку 20 найкращих, з України та локацій у Західній Європі, зокрема й з нової сучасної студії у Варшаві (Польща).

«Новий мінісеріал збільшує інтелектуальну власність Plarium, розширюючи охоплення однієї з наших найпопулярніших франшиз, – каже Шрага Мор, CEO Plarium. – Ми знаємо, що наші шанувальники оцінять всесвіт RAID, оживлений за допомогою тривимірних персонажів, які обов'язково сподобаються глядачам. І ми нетерпляче чекаємо подальшого розвитку сюжетних ліній героїв. Ми хочемо присвятити цей серіал учасникам нашої української команди та їхнім сім'ям і відзначити неймовірну роботу, яку вони демонстрували попри жахливі події минулого року».

Дія анімаційного серіалу розгортається у світі Телерії, землі, яку, здавалося б, покинули боги. Тепер її паплюжать розбратані угруповання, що перебувають у безперервному конфлікті за владу. Центральним персонажем, взятим з основної історії гри, є давня охоронниця на ім'я Арбітр, яка шукає шлях до повернення у світ. Вона має зібрати команду героїв, які запалять іскру, що розжене темряву.

Продюсувати серіал буде Ерік Роллман, CEO Rollman Entertainment і колишній президент Marvel Television and Animation. Він був відповідальним за виведення Marvel на телебачення. І саме його одним із перших найняв Хаїм Сабан, щоб допомогти франшизі Power Rangers досягти успіху. Нещодавно він співпрацював із балериною, письменницею та продюсером Місті Коупленд над анімаційним серіалом про балет. Також він був редактором проєкту Skylanders Academy – оригінального анімаційного серіалу Netflix від Activision Blizzard Studios.

Джей Оліва, засновник і CEO анімаційної студії Lex + Otis, є виконавчим продюсером серіалу. Ветеран анімаційної індустрії та колишній виконавчий продюсер Netflix, Оліва зняв десяток анімаційних фільмів для Marvel і DC, зокрема й The Dark Knight Returns та відомий серіал Young Justice. Зак Снайдер залучав його до розкадрування Man of Steel з кінематографічного всесвіту DC. Зараз він є виконавчим продюсером кількох мультсеріалів, включно з ARK: The Animated Series, а також Trese від Netflix.

Plarium також співпрацює з TeamTO, однією з провідних європейських креативних анімаційних компаній. Серед їхніх попередніх робіт – серіал Angelo Rules, номінований на Emmy. Оригінальну музику для мультсеріалу створив данський композитор Джеспер Кід – лауреат премії BAFTA, відомий культовою музикою для відеоігор-блокбастерів, таких як Assassin’s Creed і Borderlands. Крім того, Кендалл Дікон Девіс з Lex + Otis був головним сценаристом серіалу. Він також був провідним сценаристом ARK: The Animated Series за участі Рассела Кроу.

«Ми дуже раді працювати з такою висококваліфікованою командою над цим захопливим новим серіалом, який виводить RAID: Shadow Legends на новий рівень, – сказав Ніколас Дей, Vice President Creative у Plarium і один із виконавчих продюсерів серіалу. – Ми хочемо, щоб гра RAID була цікавою для користувачів, привертала увагу більшої аудиторії й залишалася при цьому відомою і прибутковою». Окрім Ніколаса Дея, виконавчим продюсером мультсеріалу є Гері Розенфельд, Head of Business Development у Pixel United.

RAID: Shadow Legends доступна для мобільних пристроїв на iOS та Android, а також для PC у Microsoft Store або на Plarium Play. Щоб дізнатися більше про Plarium, підпишіться на @PlariumGames у YouTube, @Plarium в Instagram і Plarium на LinkedIn.

Про Pixel United

Pixel United – це підрозділ Aristocrat Leisure Ltd (ASX: ALL), що займається іграми free-to-play для мобільних пристроїв. Він складається з трьох компаній, що охоплюють різні ключові ігрові жанри: Product Madness (Великобританія), Plarium (Ізраїль) та Big Fish Games (США). Pixel United також заснували PxU Studios, що зосереджена на розробленні нових революційних ігор у сегментах, які швидко зростають, дослідженні останніх технологічних тенденцій і розширенні контенту та IP. Як глобальний бізнес із командою з 3000 людей у 21 студії по всьому світу Pixel United використовує ігри, LiveOps, власне розроблення, бізнес-аналітику та маркетингові можливості, інвестуючи в таланти та підвищуючи продуктивність, щоб забезпечити стійке довготривале зростання компанії. Перейдіть на www.pixelunited.com для отримання додаткової інформації.

Про Plarium

Мобільні та комп'ютерні ігри Plarium об'єднують більш ніж 435 мільйонів людей у всьому світі. Портфоліо компанії налічує понад 20 ігор, перекладених 18 мовами, – від хардкорних колекційних RPG до казуальних головоломок. Серед найбільш відомих: RAID: Shadow Legends, Mech Arena, Vikings: War of Clans, Lost Island: Blast Adventure та франшиза Stormfall. Facebook двічі визнавав Plarium кращим розробником хардкорних ігор, а наші проєкти регулярно отримують фічеринг від App Store та Google Play. Понад 1300 співробітників створюють ігрові світи у восьми студіях в Україні, Польщі, США та в головному офісі в Ізраїлі. Наші ігри доступні на iOS, Android і ПК. Також у них можна грати за допомогою Plarium Play, нашого оптимізованого лаунчеру ігор для гравців на ПК та Mac. Plarium є частиною Pixel United, глобального видавця мобільних ігор від компанії Aristocrat Leisure Limited (код ASX: ALL). Перейдіть на www.plarium.com для отримання додаткової інформації.

Висвітлення в ЗМІ

Hollywood Reporter

IGN

Pocket Gamer