Бігове ком’юніті Plarium Run Club

події
23.06.2021

У червні стартували тренування Plarium Run Club – бігового ком’юніті для співробітників Plarium Ukraine. Разом учасники готуються, щоб підкорити нові дистанції, покращити власні рекорди або поглянути на біг по-новому.

Тренування відбуваються тричі на тиждень. На початку заняття – розминка, вправи для розвитку різних груп м’язів, потім – пробіжка. Підтримує й мотивує спортсменів професійний тренер і кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики. Він складає плани тренувань та індивідуальні програми для учасників. Також консультує щодо екіпірування та підготовки до спортивних заходів.

До бігового ком’юніті долучилися понад 60 учасників. Когось спільні заняття мотивують підкорити перші десять кілометрів, а хтось готується подолати марафонську дистанцію.

«Ком'юніті спортсменів, які тебе оточують, автоматично робить твоє заняття бігом сильнішим і наповнюють більшим сенсом, – ділиться учасник Plarium Run Club Богдан Лисяк. – Відчуття після дає тобі прилив енергії, сил, бадьорості, заряд на цілий день. Це круто!».

Як проходять заняття бігового клубу, дивіться у відео.

Keep running together!