Plarium підписує партнерство з NR Sports, а Неймар-молодший стає новим представником популярного шутеру Mech Arena

події
06.10.2022

Тель-Авів, Ізраїль, 6 жовтня 2022 року. Plarium Global Ltd, світовий лідер у розробленні F2P-ігор для мобільних та ПК із більш ніж 435 мільйонами користувачів у всьому світі, запросив суперзірку футболу Неймара-молодшого до своєї хітової гри Mech Arena в межах партнерства між Plarium та NR Sports. Одягнений у брендований бомбер та озброєний надзвичайно потужними навичками, пілот Неймар з'явиться в грі сьогодні в складі грандіозного оновлення й очолить список найсильніших пілотів у Mech Arena!

Неймар-молодший, один із найкращих футболістів світу, забив понад 450 голів за клуби та збірну своєї країни і став чи не найвідомішим спортсменом на планеті з понад 260 мільйонами підписників у соціальних мережах. Його неповторний стиль та розкутість на полі стали натхненням для створення пілота лімітованої рідкісності. Усі пілоти в Mech Arena мають різні спеціалізації й ефекти, які покращують здібності їхніх мехів, і пілот Неймара-молодшого не є винятком. Завдяки навичкам, що збільшують шкоду і швидкість, пілот Неймар повністю відображає приголомшливі вміння бразильської зірки на футбольному полі. Вправний на арені, так само як і його прообраз на полі, пілот Неймар володіє максимальною кількістю доступних слотів імплантів. Замість футбольних фінтів він оперує скілами-імплантами, які легко можуть змінити хід гри.

article image

«Для нас велика честь і радість, що така талановита людина приєдналася до нас як пілот Mech Arena, – каже Ронен Гросс, віцепрезидент із розвитку бізнесу Plarium. – Неймар-молодший – один із найкращих спортсменів світу. Його професіоналізм і прагнення до перемоги – це ті якості, завдяки яким ми зупинили вибір саме на ньому, оскільки вони відповідали духу гри. Працювати з ним було справжнім задоволенням, і ми нетерпляче чекаємо, коли наші гравці зустрінуть пілота Неймара-молодшого».

article image

«Я люблю ігри, так само як і футбол, тому об'єднати їх і створити персонажа з моїми навичками й стилем у Mech Arena було дивовижним досвідом, – каже Неймар-молодший. – Я з нетерпінням чекаю на зустріч з уболівальниками, щоб допомогти вивести їхню гру на новий рівень. Побачимося на Арені!»

Пілот Неймар-молодший очолить команду загадкових персонажів, серед яких Нова, Джі-Лок, Єті, Майор та інші. Він буде доступний безкоштовно для всіх гравців протягом 7 днів у межах програми лояльності. Окрім пілота Неймара-молодшого, гравці, що заходитимуть у гру протягом тижня, також зможуть безкоштовно отримати до 6 тематичних скінів для мехів.

article image

Mech Arena доступна для користувачів у всьому світі англійською, китайською (спрощеною та традиційною), французькою, німецькою, індонезійською, італійською, японською, корейською, малайською, португальською, російською, іспанською, тагальською, тайською, турецькою, українською та в'єтнамською мовами. Гру можна безкоштовно завантажити на Android, iOS, а відтепер і на ПК-платформі Plarium Play, доступній на сайті plarium.com. Детальніше про пілота Неймара та пов'язані з ним акції можна дізнатися за посиланням: www.mecharena.gg.

Про Mech Arena

Mech Arena – це багатокористувацький шутер із битвами бойових мехів 5 на 5. Гра доступна безкоштовно на iOS, Android і ПК. Mech Arena пропонує зануритися в захопливі змагальні бої, де доведеться відточувати навички пілотування мехів на тлі яскравих і деталізованих 3D-декорацій. У грі є десятки мехів на вибір, кожен із яких володіє унікальними здібностями й налаштуваннями для створення необмеженої кількості комбінацій зброї, скінів і розфарбувань. Гравці мають змогу об'єднуватися з друзями в команди, грати поодинці або підкорювати глобальну Арену на різних картах і в різних ігрових режимах.

Про Plarium

Мобільні та комп'ютерні ігри Plarium об'єднують більш ніж 435 мільйонів людей у всьому світі. Портфоліо компанії включає понад 20 ігор, перекладених 18 мовами, – від хардкорних колекційних RPG до казуальних головоломок. Серед найбільш відомих Raid: Shadow Legends, Vikings: War of Clans, Lost Island: Blast Adventure та франшиза Stormfall. Наші ігри доступні на iOS, Android і Plarium Play – оптимізованій платформі для ПК та Mac. Facebook двічі визнавав Plarium кращим розробником хардкорних ігор, а наші проєкти регулярно отримують фічеринг від App Store та Google Play. Понад 1800 співробітників створюють ігрові світи у семи студіях в Україні, Польщі, США та в головному офісі в Ізраїлі. Компанія Plarium була заснована у 2009 році. У жовтні 2017-го стала дочірньою компанією австралійської групи Aristocrat. Для додаткової інформації відвідайте www.plarium.com.

Висвітлення в ЗМІ:

PocketGamer

Ge.Globo