Компанія Plarium продовжує розвиватися на глобальному рівні!

події
19.08.2015

article image

Plarium продовжує експансію на ринок мобільних ігор. Насамперед це пов’язано з відкриттям і розвитком студій, які посилять позиції Plarium на цьому напрямку. Протягом останніх місяців у межах цього процесу відбулося кілька подій:

Відкриття Plarium Michigan – нашої першої студії у США. Фахівці цієї студії формують бачення мобільних ігор нового покоління та реалізують його у тісній взаємодії з висококласними розробниками з європейських підрозділів Plarium.

article image

Plarium Nikolaev переїжджає до Одеси. Високий професіоналізм команди в області UI-, 2D- і 3D-дизайну визначив її подальший розвиток і переформування. Plarium Odessa – це творча лабораторія, яка займатиметься не тільки створенням арту для проектів Plarium, але й розвитком дизайну в Україні. Нова студія почне роботу восени 2015 року.

article image

У майбутньому ми також розглядаємо можливість відкриття кількох нових студій в Азії, як на ключовому ринку мобільних ігор. Plarium цілеспрямовано продовжує реалізовувати своє бачення, суть якого полягає у простому девізі: Take the world!